TANRISEVEN İZ BIRAKTI

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven,  veda ziyareti kapsamında ilk olarak Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ı ziyaret etti.  Ziyarette güncel konular görüşüldü. Yerel Yönetim ile uyum içerisinde çalıştıklarının altını çizen Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran,  Kaymakam Tanrıseven’in Tire’ye çok büyük katkılar koyduğunu ve Tire’de kalıcı izler bıraktığını söyleyerek yaptığı hizmetlerden dolayı  kendisine teşekkür etti. Başkan Duran Kaymakam Tanrıseven’e de yeni görevinde başarılar diledi.

TANRISVEVEN  HEP HALKIN YANINDAYDI

Başkan Duran’ı ziyaretinin ardından Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı’yı ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı’ya Tire’ye verdiği katkılar nedeni ile teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, Kaymakam Tanrıseven’in farklı bir kaymakam profili çizdiğini söyledi. Sürekli halkın içinde olduğunu ve Tire’ye çok ciddi katkıları olduğunu söyleyerek kendisine teşekkür edip yeni görev yerinde başarılar diledi.

KEŞKE DAHA UZUN ÇALIŞABİLSEYDİK

Geçtiğimiz aylarda Tire’ye yeni atanan İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Müdürü Leyla Gürsel’i ziyaret eden Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Leyla Gürsel’e  İzmir Büyükşehir Belediyesi  olarak Tire’ye verdikleri hizmet için teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Leyla Gürsel,  Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ederek  “Keşke sizinle uzun yıllar çalışabilseydik.” Diyerek   yeni görev yerinde başarılar diledi.

BASINA VERDİĞİNİZ DEĞER  GÖRMEZDEN GELİNEMEZ

Veda Ziyaretleri kapsamında Haber Tire Gazetesini’de ziyaret eden Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Basın anlamında Tire’ye ciddi derecede katkı koyan ve Tire’nin adını her platformda duyuran  Haber Tire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik ve Genel Yayın Yönetmeni Ergün Çelik’e teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Haber Tire Gazetesi  imtiyaz sahibi Ercan Çelik şunları söyledi. “ Tire’de basın ile uyum içerisinde çalıştınız. Basına verdiğiniz değer bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Tire’ye koyduğunuz katkılar için teşekkür ediyor, Yeni görevinizde başarılar diliyorum.”

BAŞSAVCI İLE VEDALAŞTI

Veda ziyareti kapsamında Tire Cumhuriyet Başsavcısı Mehdi Can’ı da ziyaret eden Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven,  Başsavcı Can’a başarılı çalışmaları için teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başsavcı Can, Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Veda ziyaretlerine devam eden Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, veda ziyaretleri ile ilgili olarak şunları söyledi. “Tire’de yaklaşık üç yıldır hizmet vermeye çalıştık. Göreve geldiğimiz gün ilk işimiz vatandaşa kapılarımızı açmak oldu. Bizlerde sürekli olarak bu üç yıl zarfında vatandaşımızla iç içe olarak onların dertleri ile dertlendik. Tireliler de bizleri bağrına bastı. Üç yıl gibi kısa bir sürede Tire’de  Yerel Yönetim ve tüm Kamu kurumları  ile uyum içerisinde çalışarak hizmet vermeye çalıştık.  Eğer burada hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu bizlere.  Yakında Giresun Vali yardımcılığı görevime başlayacağım. Bu arada Tire’de veda ziyaretlerine başladım. Gidinceye kadar ziyaretlerim devam edecek.”

Editör: Haber Merkezi