Yeni yıla saatler kala Kaymakam Tanrıseven, Kaymakamlığa bağlı kurumları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alarak alınan tedbirleri yerinde denetledi. Tanrıseven ayrıca yılbaşı sebebiyle kurulan ilçe pazarını da gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar, Kaymakam Tanrıseven’e büyük ilgi gösterdi.
 

TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR
Tire Kaymakamlığı, Nüfus Müdürlüğü ve Mal Müdürlüğü personelini ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven çalışanların yılbaşını tebrik etti.
 

TANRISEVEN’İN TEBRİĞİNE ALKIŞLA KARŞILIK VERDİLER
Mesainin son dakikalarına kadar Devletin vatandaşlara hizmet ettiğini belirten Kaymakam Tanrıseven’in yeni yıl kutlamasına, Nüfus Müdürlüğündeki vatandaşlar alkışlarla karşılık verdi.
 

ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ
Tanrıseven, yılbaşı için kurulan pazarı gezerek, pazarcı esnafı ve vatandaşların yeni yılını kutladı. Vatandaşlarla ve esnaflarla tek tek ilgilenen Tanrıseven’e ilgi yoğundu. 
 

PAZARDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER
Vatandaşlar Kaymakam Tanrıseven’e hizmetlerinden ve yönetim anlayışından dolayı teşekkür ederek Tanrıseven’in yeni yılını kutladı. Kaymakam Tanrıseven’in vatandaşlarla buluşması hayli renkli görüntülere sahne oldu.
 

Editör: Haber Merkezi