Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada Muhtarların sorunlarını dinleyen Tanrıseven, “Kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde götürülmesi için muhtarlar ile yakın iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

“Kırsaldaki vatandaşımıza destek olmaya devam edeceğiz”
Kaymakam Tanrıseven şunları söyledi: “Sizlerle yapacağımız toplantıda sizleri dinlemek ve ilçemizdeki gelişmeleri sizlere aktarmak için toplandık. Göreve başladığım şu ana kadar geçen zaman zarfında birçok mahallemizi ziyaret ettik. Geriye kalan mahallelerimizde bir program dahilinde ziyaret edeceğiz.”


“Kilitli Parke ve Menfez Yapımı Sürecek” 
“Büyükşehir Belediyesi Kanunundan sonra kırsalda altyapı hizmetleri Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerine verildi. Buna karşın ihtiyaç olan yerlere Valiliğimizin desteğiyle yollara menfez yapıp kilitli parke döşedik. Bu hizmetlerimiz 2019’da da devam edecek”
 

“Muhtarlarımıza Teşekkür Ediyorum”
“Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşımıza destek olma gayreti içinde olacağız. Bugüne kadar muhtarlarımızın gösterdiği yakın diyalog ortamına teşekkür ediyorum. Kış aylarının yaklaşıyor olmasından dolayı, yerel yönetimlerle birlikte kırsal kesime öncelik vereceğiz.”
Halkın huzuru ve güveni için gerekli önlemlerin alındığını belirten Kaymakam Tanrıseven, kırsal kesimde Jandarmanın suçu önlemek için faaliyetlerini aralıksız sürdürdüğünü, okullarda eğitimin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için de gerekli tedbirlerin alındığını sözlerine ekledi.
Toplantıda söz alan muhtarlar çeşitli sorunlarını dile getirdi. İlgili kurum amirleri tarafından da muhtarlara gerekli açıklamalar yapıldı ve gerekli notlar alındı.
 

Jandarma Komutanı Cansu, Muhtarları Bilgilendirdi
İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Okay Cansu toplantıda, kırsal mahalle muhtarlarını, zeytin, zulama trafoları ve hayvan hırsızlığı konusunda uyarılarda bulundu. Cansu, vatandaşlarımızın civarda görülen şüpheli kişilerin derhal Jandarma Komutanlığına bildirilmesini istedi.
 

Toplantıya Katılanlar
Toplantıda, Boynuyoğun, Çiniyeri, Çobanköy, Dereli, Eğridere, Işıklı, Kireli, Kürdüllü, Osmancık, Peşrefli, Saruhanlı ve Yenişehir mahalle muhtarları hazır bulundu. Gruplar halinde yapılan muhtar toplantıları önümüzdeki günlerde de devam edecek.
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Okay Cansu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mutlu Tıraş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin, Tire Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V. Hasan Bahtiyar katıldı.
 

Editör: Haber Merkezi