Ercan ÇELİK

 

Tire’nin kalabalık mahallelerinden biri olan İpekçiler Mahallesi’nde Kocabıyık Kıraathanesi’nde vatandaşlarla toplanan Tanrıseven, “Vatandaşımızın hizmetindeyiz.” Dedi. Burada mahalle sakinlerinin istek ve şikayetlerini dinleyen Dr. Hasan Tanrıseven, talep ve dileklerin en kısa sürede çözüme kavuşacağını belirtti.

Mahalle toplantısına Dr. Hasan Tanrıseven ile birlikte, Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Davutoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Karakaptan ve İpekçiler Mahallesi Muhtarı Berna Kireşçi katıldı.

“BİZE GELMEYEN VATANDAŞLARA BİZ GİDELİM”

Kaymakam Tanrıseven, devletin varlık sebebinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirterek, “Tire’de kamu kurum ve kuruluşları olarak her zaman vatandaşımızın hizmetindeyiz. Kapımız herkese açık. Mahalle toplatıları ile bize gelemeyen vatandaşlarımızın ayağına giderek sorunlarını dinliyoruz. Burada dile getirilen sorunları da ilgili kurumlara ileterek çözüm getirme gayreti içinde olacağız.” Şeklinde konuştu.

 KAYMAKAM TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR

Toplantıda sorunlarını dile getiren vatandaşlar, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e böyle bir etkinlik yaptığı için teşekkür etti. İpekçiler Mahallesinin bayan muhtarı Berna Kireşçi de Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür çiçeği verdi.




Editör: Haber Merkezi