“ALLAH DEVLETİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”
Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Pazar gününü, Devletin yardımı ile hayatını idame ettiren vatandaşları ziyarete ayırdı. İlk olarak Ketenci Mahallesinde yalnız yaşayan Ayşe Ceritoğlu’nu ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, teyzenin elini öperek sohbet etti. 88 yaşındaki Ayşe Teyze, “Eşim uzun yıllar önce vefat etti. Sizi Allah gönderdi. Evimin çatısı akıyordu; Yaptınız. Kömürümü verdiniz. Allah Devletimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.
Kaymakam Tanrıseven, Kaymakamlık tarafından evi yaptırılan Özlem Koncak’ı ziyaret ederek çocuğu Diyar ile sohbet etti. Kaymakam Tanrıseven, ilkokulda okuyan Diyar’a “Cuma günü okullar tatil oluyor. Sana karne hediyesi göndereceğim” dedi. Koncak ailesi de Kaymakam Tanrıseven’e duyarlılığından dolayı teşekkür etti.
“BEN TİRE KAYMAKAMI. MİSAFİR KABUL EDER MİSİNİZ?”
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in evine konuk olduğu Ayşe Birkan’ı ziyaretinde duygulu anlar yaşandı. Evinin kapısını açan 76 yaşındaki Ayşe Birkan, Kaymakam Tanrıseven’in “Ben Tire Kaymakamı. Misafir kabul eder misiniz” sözleri ile kısa süreli bir şok yaşadı. “Devletin Kaymakamı ziyaretime gelmiş, Daha ne isteyeyim” diye duygulanan Ayşe Birkan, “Sizlerin desteğinizle ayaktayım. Kaymakamlık her ihtiyacımı karşılıyor. Allah bin kez Sizden razı olsun” dedi.
Kaymakam Tanrıseven’i mahallede gören bazı vatandaşlar da Tanrıseven2e gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederek, sorunlarını ilettiler.
“TİRE’DE DEVLET MİLLET KAYNAŞMASINI GÖRÜYORUZ”
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven hafta sonu mesaisinde, yol üstünde bir kahvehaneye uğrayarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Kaymakam Tanrıseven, çayevinde Hasan Uygun, Mehmet Arslan, Hüseyin Yiğit, Gani Tahtakülah, Zeki Uğurlu, Cemal Sağlam ve çayevi işletmecisiyle koyu bir sohbet yaptı. 
Hasan Uygun adlı vatandaş duygularını şöyle ifade etti: “Eski devirlerde böyle değildi; Kaymakamlara ulaşmak zordu.  İlk kez Tire’de Kaymakamımızı habersiz bir ziyarette, aramızda sohbette görüyoruz. Aradaki mesafeler kalktı. Devlet Millet kaynaşması böyle olur.”
Mehmet Arslan adlı vatandaş ise “Yaşımız ilerledi. Biz gelemiyoruz ama Siz bize geldiniz. Allah razı olsun” diye konuştu. Kaymakam Tanrıseven de “Amacımız hizmeti vatandaşın ayağına getirmek. Bize gelemeyene biz geliyoruz. Onun için buradayız” dedi.
Çayevindeki vatandaşlar, Kaymakam Tanrıseven’e gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi