Geçtiğimiz ay Söke ilçesinden Tire’ye atanıp görevine başlayan Tire ilçe Kaymakamı Mehmet Demirezer bugün mahalle ve köy muhtarları ile tanışma toplantısında bir araya geldi. 
Fatih ŞAŞMAZ / Tire İHA

Tire Belediyesi Kültür Sanat Salonunda düzenlenen toplantıya Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Garnizon Komutanı Yzb. Emre Davutoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Tire Belediyesi Muhtar İşleri Müdürü Fikret Bük ve muhtarlar katıldı. Toplantıda muhtarlara hitaben konuşan Kaymakam Demirezer “Bu toplantı sadece sizlerle tanışma amaçlı yapılan bir toplantıdır. Bundan sonra sizlerle sık sık bir araya gelerek ilçemizin sorunlarını konuşacağız. Tire bir huzur ve Asayiş şehri. Şu günlerde ülkemizin birliği vedirliğini bozmak isteyenler var. Ülkemizin bazı bölgelerinden acı haberler alıyoruz. Huzurumuzu bozmaya yönelik faaliyetler var. Ancak bizim insanımız sağduyuludur. Bizler bu tuzaklara düşmeyeceğiz. Bu topraklar üzerinde yaşamak bizler için aslında hiç de kolay değil. Çünkü böylesine cennet bir vatanda mutlaka huzurumuzu bozmak isteyen şer güçler olacaktır. Dostumuzu ve düşmanımızı çok iyi bileceğiz. İlçe genelinde polisimiz ve Jandarmamız 24 saat teyakkuz halinde. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Bu millet ilelebet varlığını sürdürecektir. İnşallah hep birlikte el ele çok güzel çalışmalara imza atacağız.” Dedi


TELEFON NUMARASINI VERDİ
Toplantı sonunda Muhtarlarla iletişime geçebilmeleri adına muhtarların cep telefon bilgilerini güncellemelerini isteyen Kaymakam Demirezer, salonda muhtarlara da cep telefon numarasını vererek her türlü sorunda kendisine ulaşabilecekleri bilgisini verdi.


BAŞKAN ÇİÇEK KÖYLERE HİZMET ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.
Kayamakam Demirezer’in ardından kısa bir konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ise Köylere hizmetin aralıksız olarak dağ ova mahalle köy ayrımı yapmadan hizmetin gittiğini vurguladı.Sorunları olan muhtarlarımızın Belediyede kurulu olan Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne giderek sorunlarını anlatabileceklerini söyledi.”

Editör: Haber Merkezi