KAYMAKAM TANRISEVEN:”TRAFİK KURALLARINA UYMAK BİR GÖREV”

Kaymakam Tanrıseven, günün anlam ve önemini içeren konuşmasında şunları kaydetti:
“Maalesef kural ihlalleri nedeniyle meydana gelen kazalarda pek çok kişi hayatını kaybetmekte veya yaralanarak engelli olmakta ve ekonomik kayıplara yol açan maddi hasarlar meydana gelmektedir. Bütün bu olumsuzlukları aşabilmenin yolu trafik kurallarına işaret ve işaretçilere uymaktır. Karayolları trafik güvenliği ile ilgili olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız koordineli bir şekilde kazaların önlenmesi ve bundan doğan olumsuz sonuçların en alt seviyeye indirilmesi için yoğun gayret göstermektedir. Tire’de yaşayan vatandaşlarımızı trafik konusunda daha duyarlı davranmaya, karşılıklı saygı çerçevesinde belirlenmiş kurallara uymaya etmeye davet ediyorum. Bu vesile ile kazasız günler temennisiyle tüm vatandaşlarımızın ve görevlilerimizin Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası'nı kutluyorum. ”

YILIN SÜRÜCÜSÜNE KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN PLAKET

Trafikte yılın başarılı sürücüsünün de belirlendiği törende
Yusuf Acar’a plaketini Kaymakam Tanrıseven sürücüyü tebrik
ederek verdi. Atatürk Anıtındaki programa, Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Emniyet Müdürü Hasan Özge, Jandarma Komutanı Emre Davutoğlu, daire amirleri, vatandaşlar be öğrenciler katıldı.
Hafta etkinlikleri çerçevesinde Salı günü Hükümet Konağı önünde, Çarşamba günü İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde Kızılay Mobil Kan aracının saat 10:00 – 17:00 saatleri arasında kan Bağışı yapılacak.
 

Editör: Haber Merkezi