Her yıl dönemsel olarak gerçekleşen ilçe ziyaretleri kapsamında sırasıyla Bergama, Aliağa, Menemen, Torbalı, Selçuk, Bayındır ve Ödemiş ilçelerinde avukatlarla bir araya gelen Baro Başkanı ve yönetimi, Tire’deki avukatların ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını dinledi.


TİRELİ AVUKATLARA BİLGİSAYAR
Tire’nin yanı sıra Aliağa, Bergama, Menemen, Ödemiş ve Torbalı adliyelerindeki baro odalarında meslektaşlarının çalışmalarını sürdürürken sıkıntı yaşamaması için yeni bilgisayarlar kuran İzmir Barosu, Bayındır ve Selçuk adliyelerindeki Baro odalarına ise televizyon kurdu.

“BARO AVUKAT İÇİNDİR”
Tire ziyareti ve diğer ilçe ziyaretleri ile ilgili olarak kısaca konuşan ve görüş bildiren İzmir Baro Başkanı Av. Aydın Özcan, ‘Ziyaretler sırasında, her zaman meslek ve meslektaş odaklı düşündüklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını belirterek, ilçelerde bulunan meslektaşlarımıza da merkezde bulunan meslektaşlarımız kadar hizmet vermek için çalışmalar yapıyoruz’ dedi. Sadece teknik ve tefrişat anlamında değil, ilçelerde eğitim seminerleri de düzenlediklerini belirten Özcan, "Göreve geldiğimizde ilçelerde bulunan meslektaşlarımızla her zaman iletişim içinde bulunacağız demiştik. Çalışma süremiz boyunca bunu gerçekleştirmiş olmanın mutluğunu yaşıyoruz" diyerek, bundan sonra da "Baro Avukat İçindir" anlayışı ile çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi