İzmir’de belediye şirketleri arasında en çok çalışana sahip kurum olan İZELMAN’ın halkla bir bütün olarak hareket etmesi gerektiğini dile getiren Ersen, “Başkanımız Tunç Soyer’in de dediği gibi bir değişim başlatmak istiyorsak hep beraber el ele ve uyum içinde çalışmalıyız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Gaziemir Nilüfer Hatun Kreş ve Anaokulu'na ziyarette bulunan Ersen, Ziyaretlerine Gürçeşme Zübeyde Hanım Kreş ve Anaokulu ile devam etti. İZELMAN'ın eğitimde fırsat eşitliği yaratma amacıyla yürüttüğü kampanya hakkında incelemelerde bulunup çocuklarla bayramlaştı.

İZELMAN PROJELERİYLE ÖRNEK OLACAK

 Anaokulunun daha iyi hizmet verebilmesi hem de Kurban Bayramı kutlaması için sabah saatlerinde ziyarette bulunan Ersen, kurum sorumluları ile anaokulunun geleceği hakkında bir toplantı yaptıktan sonra miniklerle vakit geçirdi. Her fırsatta halkçı anlayış ile projeler üreteceğini belirten Ersen, “Anaokulumuzun İzmir içinde hizmet veren en iyi anaokulları ile rekabet edebilmesi ve en iyi eğitimi almaları için elimizden geleni her zaman yapmaya devam edeceğiz. Toplumun algısında bir şeyleri değiştirmek istiyorsak ilk olarak çocuklarımıza en iyi eğitimi vermek zorundayız” ifadelerini kullandı.

ERSEN’DEN ENGELLİ VATANDAŞLARA ORTAK PROJE SÖZÜ

Ersen, anaokulunda yaptığı incelemeler ve bayramlaşma sonrasında Buca Engelliler Derneğini de ziyaret etti. Dernek başkanı Harun Kara’nın engelli vatandaşların yaşadığı sorunlar üzerine projelerini anlattığı görüşmenin ardından Ersen, “ Engelli vatandaşların problemlerinin hep birlikte çözülmesi gerekiyor. İZELMAN bünyesinde yapacağımız sosyal sorumluluk projelerini engelli vatandaşlarımızı düşünmeden hareket etmemiz mümkün değil. Engelli vatandaşlarımızın sorunları ilk ağızdan dinlemek ve onlarla ortak proje yapmak bizim de planlarımızdan biri. En kısa zamanda ortak bir proje için tekrar bir araya geleceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi