TireVizyon muhabiri röportaj yaptığı sırada bir inek sürüsünün üzerine doğru geldiğini görüp röportajı yarıda kesip kaçmaya başladı.

Tirevizyon televizyonu muhabiri Ergün Çelik bir haber için Tire’nin Işıklı Köyü’ne gitti. Burada haberle ilgili olarak bir vatandaşla röportaj yapan Muhabir, röportaj esnasında üzerine bir inek sürüsünün hızla geldiğini fark edince panik yaparak röportajı yarıda kesip kaçmaya başladı. Üzerindeki paniği kısa sürede atan Çelik, daha sonra hiçbir şey yokmuş gibi İnekleri de konuya dahil ederek haberine devam etti. Bu sırada çekimi bırakmayan kameraman ise bu komik olayı an be an kaydetmeyi başardı.

“İNEKTEN KORKMADIM AMA KAÇACAK YERİMİZ YOKTU”

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tirevizyon Muhabiri Ergün Çelik;

“Aslında ineklerden korkan biri değilim. Ama kendimi tam habere kaptırmışken bir anda onlarca ineğin üzerimize gelmesi beni heyecanlandırdı. Bulunduğumuz yol çok dar olduğunda hem inekler hem de biz sığmayacaktık. İneklerin arasında ezilme korkusuyla bir anda kaçmaya başladım. Kameraman arkadaşım da yaşananların hepsini kaydetmiş. Bu olay güzel bir anı olarak hatıralarımda kalacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi