Tire Kaymakamlığına vekalet eden Vali Yardımcı Erol Türkmen bayramlaşmaya katılanlarla tek tek ilgilendi ve karşılıklı bayram tebrikinde bulundu.
 
       Bayramlaşmada; Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Cumhuriyet Savcısı Tayfun Uzundere, İlçe Emniyet Müdür Hasan Özge, İlçe Jandarma Komutanı Tgm. Okay Cansu, Tire Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Hayali, İlçe Nüfus Müdürü Engin Erdik, Tapu Müdürü Ali Seyhan, Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Bozkurt, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V.  Özlem Şen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, Bazı Mahalle Muhtarları, oda ve dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

”Bayramlaşmak Ulvi Bir Görev”

Bayramlaşma töreninde konuşma yapan Vali Yardımcısı Türkmen, “Kurban Bayramı, neşenin, kardeşliğin, merhametin, sevginin, barışın hakim olduğu, insanların birbirine kaynaştığı ve yardımlaştığı gündür. Ülkemizin geleceğinin, yarınlarının parlak olmasını ve bütün insanlarımızın mutlu, sağlıklı, huzurlu, esenlik dolu günler geçirmesini temenni ediyorum. Bayramlaşmak ulvi bir görevdir” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi