Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven bayramlaşmaya katılanlarla tek tek ilgilendi ve karşılıklı bayram tebrikinde bulundu.

    Bayramlaşmada; Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Cumhuriyet Savcısı Tayfun Uzundere, Garnizon Komutanı Astğm. Barış Yüksel, İlçe Emniyet Müdür V. Sıtkı Döner, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emre Davutoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcioğlu, Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Bozkurt, İlçe Müftüsü Şaban Sağdan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Y. Murat Karakaptan, Gediz Edaş Müdür Yardımcısı Osman Türeli, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür v.  Özlem Şen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü V. Naile Özkürkçüler, İlçe Nüfus Müdürü Süleyman Tabakoğlu, Müze Müdürü Enis Üçbaylar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Erkut, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulvi Toprak, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, Tire1922 Spor Kulübü Başkanı Mutlu Sarayköylü, oda ve dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

 
KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU
    Kaymakam Tanrıseven yaptığı konuşmada; Kurban Bayramının insanları manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran müstesna günlerden olduğunu ve  bayramı hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanını yaşadığımızı belirtti. 
Tanrıseven, “Kurban Bayramının getirdiği ulvi değerlerin; bizleri bütünleştiren sıcak ve samimi duyguların; toplumun tüm kesimlerini kuşatmasını, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesine vesile olmasını diliyorum” dedi. Tanrıseven, bütün vatandaşlarımızın huzur, mutluluk ve dayanışma içinde bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu. 

TANRISEVEN, YOLDAN GEÇENLERİN DE BAYRAMINI KUTLADI
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, bayramlaşma programına gelirken, yolda gördüğü vatandaşların da bayramını kutladı ve onlarla sohbet etti.
 

Editör: Haber Merkezi