10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, Tire’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Mehmet Sıtkı İçelli, gazetecilik mesleğinin zorluğuna ve önemine dikkat çekti.

 

Ergün Çelik

 

Ak Parti Tire Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sıtkı İçelli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, basın mensuplarını Ege Bir Restoran’da düzenlenen öğle yemeğinde ağırladı. Yemeğe, Büyük Tire Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şevket Bahçelioğlu, Haber Müdürü Kamuran Kızılboğa, Muhabir Zübeyir Tabak, Yerel Güç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Dilek Özdemir, Eşi Hakan Özdemir, Tire Temsilcisi Dilek Kart, Muhabir Ahmet Şenki, Tire Kültür Derneği Başkanı Seyfullah Ayvalı, HaberTire Gazetesi Genel Koordinatörü Ergün Çelik katılım gösterdi.

 

Yemekte gazetecilere konuşan İçelli , “Gazetecilik oldukça zorlu bir meslektir. Hem beynin hem de bedenin kaynakları kullanılarak çalışılır. İlçemizde faaliyet gösteren gazeteler, maddi olarak da zor bir şekilde görevlerini yerine getirme çabasındalar. Burada çalışan gazeteciler ve aileleri de buradan geçim sağlamakta. Hakikaten zor ve sorumluluk gerektiren bir meslek. Tire’de de yerel gazetecilik anlamında büyük yol alındı.” Diyerek gazetecilerin gününü kutladı.

İçelli aynı zamanda, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz usta gazeteci Mehmet Arslan’ı anmayı da ihmal etmedi. 

Editör: Haber Merkezi