Tire başta olmak üzere, Küçük Menderes Havzası’nın en çok okunan gazetesi olan HaberTire Gazetesi, okuyucularına verdiği hizmete bir yenisini daha ekledi. 2008 yılından bu yana Tire’nin nabzını tutan ve günden güne kendini geliştiren HaberTire Gazetesi, bundan böyle ‘Canlı Yayın’ dönemine geçiyor. Okurlarına verdiği hizmeti daima bir adım öteye taşımayı ilke edinen gazetemiz, Facebook üzerindeki takipçilerine yepyeni bir hizmet daha sunuyor. HaberTire Gazetesi’nin Facebook’daki takipçileri bundan sonra Tire’de yaşanan önemli olayları anlık olarak canlı izleyebilecek ve olaylar hakkındaki yorumlarını anlık olarak canlı yayın sırasında paylaşabilecek. Bununla kalmayan HaberTire Gazetesi, ‘Canlı Yayın’ programlarında Tireli siyasileri konuk edecek ve okurlarının direkt Canlı Yayın Konukları ile anlık iletişime geçmesini sağlayacak.

TEST YAYINI YAPILDI

HaberTire Gazetesi’nin başlatmış olduğu ‘Canlı Yayın’ uygulamasının test yayını ise bugün gerçekleştirildi. Gazete’nin çalışma ofisinde gerçekleştirilen ‘Canlı Yayın’ programına ilgi yoğun oldu. Öğlen saatlerinde kameralar karşısına geçen HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik ve Genel Koordinatör Ergün Çelik, ‘Canlı Yayın’da takipçileriyle buluştu. Takipçilerin sorularını yanıtlayan ikili, ‘Canlı Yayın’ın kullanım alanlarıyla ilgili bilgiler verdi.

“SOSYAL MEDYA’YI ÖNEMSİYORUZ”

Test yayınının ardından açıklamalarda bulunan HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik, Sosyal Medya’yı önemsediklerini belirtti. Çelik açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “HaberTire Gazetesi olarak, yaklaşık 10 yıldır okurlarımıza gerek internet sitemiz gerekse sosyal medya hesaplarımız üzerinden Tire’de olup biten her şeyi gece gündüz demeden aktarmaya gayret ettik. Sosyal medyadan ve dolayısıyla okuyucu kitlemizden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Tire’de bölgede her zaman öncü olduk. Şimdi de bir süredir Facebook’un üzerinde çalıştığı ‘canlı Yayın’ özelliği aktif hale geldi. Bu bizleri son derece heyecanlandırdı. Bu özelliği planladığımız gibi kullanabilirsek çok güzel işlere imza atabileceğimize inanıyorum. ‘Canlı Yayın’ sayesinde artık daha hızlı ve daha aktif bir HaberTire sizlerle olacak”

OKUYUCULARA TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşması sırasında okuyucularına teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Çelik, açıklamalarında son olarak şu ifadelere yer verdi; “Test yayınımızı bugün gerçekleştirdik. Son derece olumlu dönüşler aldık. Her projemizde olduğu gibi bu projemizde de okuyucularımız bizden desteğini esirgemedi. Yorumları ve paylaşımları ile bizlere destek oldular. HaberTire’nin doğduğu günden bu yana bizlerden desteğini esirgemeyen tüm okurlarımıza sonsuz teşekkür ederim” dedi. 

Editör: Haber Merkezi