Yaklaşık 10 gün önce tutuklu bulunduğu Ödemiş Kaymakçı Cezaevi’nden tahliye olarak ilçeye dönen Tireli İşadamı Refik Çalışkan, önceki gün büyük bir yemek organizasyonu tertip etti. Ramazan Ayı’nın hemen öncesinde düzenlenen yemeğe çevre il ve ilçelerden gelenler dahil olmak üzere binlerce vatandaş katıldı. Birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin sergilendiği hayır yemeğinde, vatan uğruna Şehadete eren Aziz Şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden büyüklerimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Program boyunca misafirleriyle bizzat ilgilenen Refik Çalışkan, hayır yemeğine katılan herkese teşekkür etti. İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı ile ilgili de konuşan Çalışkan, açıklamalarını şu cümlelerle sürdürdü;
“Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan'ı daha birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayının ülkemize, şehrimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi