Kaymakam Tanrıseven, “Gazilerimizin her türlü ihtiyacıyla yakından ilgilenilerek tedbirler alındığını, dolayısıyla bu günün anlamına ve önemine uygun, geniş katılımlı etkinliklerin yapılması için gerekli çalışmaların yapılmasını istiyorum. Ülkemizin mayası Şehitlerimiz ve Gazilerimizdir” dedi.
 
        Tire Belediye Başkan yardımcısı Mengü Önler geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen Gaziler günü etkililiklerini değerlendirdiği konuşmasında bu yıl için gerekli hazırlıklara başladıklarını belirtti. İlçe Müftü Vekili İlhami Akbulut, günün ruhuna, anlam ve önemine uygun olarak faaliyetlerin planlandığı şekilde organize edileceğini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Erkut da törenlere her türlü desteği sunacaklarını belirttiler.
 
        Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında yapılan Toplantıda; Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü V. Naile Özkürkçüler, İlçe Jandarma Komutanı Emre Davutoğlu, Belediye Başkan yardımcısı Mengü Önler, Tire Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Şen, İlçe Emniyet Müdür Vekili Kom. Sıtkı Döner, İlçe Sağlık Müdürü Ulvi Toprak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Erkut, İlçe Müftü Vekili İlhami Akbulut hazır bulundu.
 

Editör: Haber Merkezi