Ziyarette Kaymakam Tanrıseven’in talimatı doğrultusunda evinin bulunduğu sokak ile evinin girişine kadar kilitli parke taşı döşenen Emine Edirel ve annesi Nazmiye Edirel’in mutluluğu görülmeye değerdi. Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ederek sarılan engelli Emine Edirel gözyaşlarına hakim olamadı.
 
EDİREL: “ALLAH DEVLETİMİZDEN RAZI OLSUN”
Kaymakam Tanrıseven’i evinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten anne Nazmiye Edirel; evinin sokağının ve girişin merdivenlere kadar kilitli parke taşıyla yapılmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Engelli annesi Edirel: ‘‘Sayın Kaymakamım Allah Sizden, Devletimizden razı olsun. Çok büyük bir derdimize derman oldunuz. Engelli evladım için tekerlekli sandalye konusunda da bize yardımcı olursanız çok memnun olurum’’ dedi.

TANRISEVEN: ‘‘KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’’

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Kaymakamlık olarak yaptıkları talep doğrultusunda, İzmir Valiliğince yol yapımının gerçekleştirildiğini belirterek şunları söyledi:
“Kaymakamlık olarak, engelliler, yaşlılar ve kadınlar önceliğimizdir. Dünya Kadınlar gününde Nazmiye Teyze ve engelli kızının hayatını kolaylaştıracak bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Engelli vatandaşımıza en kısa sürede ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi de temin edeceğiz.”

KADINLAR GÜNÜNDE ÇİFTE SEVİNÇ

Evinin yolu yapılan Emine Erdil, Kaymakam Tanrıseven’in tekerlekli sandalye verileceğini söylemesiyle çifte sevinç yaşarken, mutluluk tablosu duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.
 
 

KAYMAKAM TANRISEVEN “KADINLAR BAŞIMIZIN TACIDIR”
 
Kaymakam Tanrıseven, engelli vatandaş Edirel’i ziyaretinin ardından kırsal kesimde yaşayan Derebaşı ve Doyranlı mahallelerindeki kadınların da 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. Kadınların büyük ilgi gösterdiği buluşma renkli görüntülere de sahne oldu. 

“İLK DEFA BİR KAYMAKAM KADINLAR GÜNÜMÜZÜ KUTLADI”
Vatandaşlar kırsal mahallelerimizin vazgeçilmez aksesuarı olan poşuyu Kaymakam Tanrıseven’e armağan ederek birlikte fotoğraf çektirdi. İlk defa bir Kaymakamın kırsal kesime gelerek Kadınlar Gününü kutladığını belirten vatandaşlar ziyaretinden dolayı Tanrıseven’e teşekkür ettiler. 
Kaymakam Tanrıseven ‘‘Her zaman ifade ettiğim gibi kadınlarımız başımızın tacıdır. Kaymakamlık olarak her tür sıkıntınızda kapımızın ardına kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor Dünya Kadınlar Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi