10 Aralık’ta İstanbul Beşiktaş’ta çevik kuvvet polislerine yönelik bir saldırı düzenlenmiş onlarca çevik kuvvet polisi Şehit olmuştu. Yaşanan bu acı olayın ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Tire’de de halk polisini bağrına bastı. Tire’deki tüm kurum, kuruluş ve STK’lar Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek taziye ziyaretinde bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi de taziye ziyaretinde bulunan herkese yazılı bir açıklama ile teşekkür etti. Kiremitçi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;


 “Anadolu’muzun dört bir yanından koşarak Ülkemizde huzur ve güveni sağlamak gibi ağır, bir o kadar da ulvi bir sorumluluğu olan Teşkilatımız saflarına katılan meslektaşlarımızı ve vatandaşlarımızı 10 Aralık gecesi kurulan hain tuzaklarda kaybetmiş bulunmaktayız. 

Kahramanlarımızı Şanlı Bayrağımızın gölgesinde, ebedi istirahatgahları olan ve uğruna can verdikleri topraklarına emanet ediyoruz. Rütbelerin en şereflisine kavuşmuş tüm şehitlerimize ant olsun ki Vatanımızı parçalama, Milletimizi bölmek ve Bayrağımızı indirmek isteyen hainlere asla izin vermeyeceğiz.  

İnançlı ve kararlı mücadelemiz gece gündüz demeksizin en son terörist yok edilene dek devam edecektir. Bu yolda her zaman en büyük destekçimiz olan aziz Milletimize “Polisimin Yanındayım” diyerek bizleri yalnız bırakmayan ve acılarımıza ortak olan;
 Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Fatih GELİŞ ve Cumhuriyet Savcılarımıza, Adalet Ve Kalkınma Partisi Tire İlçe Başkanımız Mehmet ÇELTİKCOĞLU’na, Yönetim Kurulu üyelerimize, Gençlik Kolları Başkanımıza ve üyelerimize, Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Başkanımız Hakan ŞENOYAR’a, Yönetim Kurulu üyelerimize, Gençlik Kolları Başkanımıza ve üyelerimize, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Ali KOÇLAR’ a, Yönetim Kurulu üyelerimize, Ülkü Ocakları Başkanımıza ve Üyelerine, Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Meclis Üyelerimize, İlçe Müftümüz Şaban ŞAĞDAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ERKUT ve Şube Müdür Yardımcılarımıza, Ödemiş Şoförler Odası Başkanımıza, ROMANDER Başkanı ve Üyelerine, ilçemizdeki ilkokul, ortaokul, lise okul müdürlerimize, öğretmen ve öğrencilerimize, İlçemizde faaliyet gösteren Tüm Esnaf Odaları Başkanlarımıza ve üyelerimize, İlçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, İlçemizde Faaliyet gösteren sendika temsilcilerimize, Tire Özel İş Eğitim Uygulama Okulu öğretmen ve öğrencilerimize, İlçemizde bulunan tüm banka müdürlerimize, İlçemiz esnaflarına ve tüm vatandaşlarımıza Teşkilatım adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Şu asla unutulmamalıdır ki; Vatanımıza ve Milletimize karşı kurulan her tuzağı ve her kirli oyunu bozmak için gerektiğinde gözünü kırpmadan canını feda etmekten çekinmeyen her Polisimizin ağzından şu sözler dökülür:
VATAN SAĞOLSUN

ZİYARETLERDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ >>


Editör: Haber Merkezi