Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Engelliler Haftası ve Anneler Günü etkinlikleri kapsamında ilçe genelindeki engelli aileleri ve örnek anneleri ziyaret etti.
Ergün ÇELİK 

Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Personeliyle birlikte Büyük fedakarlık, sevgi ve şefkat göstererek çocuklarını büyüten Tire Engelliler Derneği Başkanı Emel Çakıcı’yı ve engelli çocuk annesi Filiz Akyıl’ı evlerinde ziyaret etti. Hem Engelliler Haftası hem de Anneler Günü sebebi ile düzenlenen ziyaretlerde Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi fedakar annelere plaket verdi.

Fatih Kiremitçi yaptığı açıklamada; “Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınlar, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlenmişlerdir. Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve şefkatin en büyüğünü gösteren tüm değerli annelerimizin ellerinden öper, anneler gününü takdirle kutlarım” dedi. 

Editör: Haber Merkezi