Uzun yıllar Tire Devlet Hastanesi’nde çalışan evli ve 2 çocuk babası 56 yaşındaki Elmas Yalçın, Tire’nin en büyük mahallelerinden biri olan Hürriyet Mahallesi’nin muhtarlık görevine talip oldu. 31 Mart yerel seçimleri için ‘Sorun yaratan değil, çözüm üreten muhtar olacağım’ sloganıyla yola çıkan Elmas Yalçın, şimdiden mahalle için çalışmalara başladı. Adaylığı ile ilgili konuşan Yalçın, birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Birinci önceliğinin mahalle sınırları içerisine muhtarlık bürosu kurmak olduğunu belirten Yalçın, şöyle konuştu;

1986 yılından bu güne kadar 32 yıl boyunca Tire Devlet Hastanesi’nde görev yaptım. 15 yıldan bu yana da Hürriyet Mahallesi’nde yaşamaktayım. Demokrasinin en temel unsurlarından olan seçimler, millet iradesinin sandığa yansıması açısından büyük önem taşımaktadır. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Hürriyet Mahallesi Muhtarlığı’na adayım.

Seçilmem halinde bürokrasiden gelen deneyimimle ve mahallemizde açacağımız muhtarlık büromuzla herkesin sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Sorun yaratan değil, çözüm üreten muhtar olacağım. Sevgi ve selamlarımla tüm mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum”

Editör: Haber Merkezi