24 Kasım Öğretmenler Günü ilçe programını üstlenen ve muhteşem bir program ortaya koyan Tire Dört Eylül Ortaokulu, programda gösterilen özel özel röportajın medya sponsoru olan TireVizyon’u ziyaret ederek, Ercan ve Ergün Çelik’e plaket takdim etti.

BELGESEL TADINDA RÖPORTAJ

Bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, önceki yıllardan farklı olarak çok özel bir çalışma yapıldı. Dört Eylül Ortaokulu öğretmenlerinden oluşan proje ekibi, yakın zamanda Tire’de emekliye ayrılan öğretmenleri bir araya topladı ve onlara sorular sordular. Bu sorular TireVizyon’un medya sponsorluğunda kayıt altına alınarak, kurgu ve montajı yapıldı ve 24 Kasım Öğretmenler Günü salon programında izleyiciyle buluşturuldu. Salonda dakikalarca alkışlanan belgesel tadındaki özel röportaj, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

TireVizyon’u ziyaret eden Tire Dört Eylül Ortaokulu Müdürü Mustafa Can, Türkçe Öğretmeni Tülay Sezer, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Ebru Özçelik, Rehber Öğretmen Murat Öztürk, Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Bülent Akbaş ve Ahmet Aykut Aztek, TireVizyon ekibine teşekkür ettiler.

Müdür Mustafa Can, Ergün ve Ercan Çelik’e plaket takdim etti.

Editör: Haber Merkezi