Ak Parti Tire İlçe Başkanı Kamil Yaldız ve Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çeltikcoğlu, Tire’deki gazetecileri ziyaret etti.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Tire’de görev yapan yerel ve ulusal basın çalışanlarını ziyaret eden Ak Parti Tire İlçe Başkanı Kamil Yaldız’a, Ak Parti Tire İl Genel Meclis Üyesi Refik Konur, Ak Partili Tire Belediye Meclisi Üyesi Ali Ayyıldız, Ak Parti Tire Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çeltikcoğlu ve yönetim kurulu üyesi İsmail Tapkın eşlik etti.

 

Tire’deki basın mensuplarını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaret eden İlçe Başkanı Yaldız ve beraberindekiler ilk olarak gazetemiz HaberTire’yi ziyaret ettiler. Buradaki ziyarette Gazetemiz İmtiyaz sahibi Ercan Çelik ve Genel Yayın Yönetmeni Ergün Çelik bulundu. Ercan Çelik gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Zorlu bir yola çıktık. Haber Tire Gazetesi 4 aydır ilçemizde faaliyet gösteriyor. Bundan önce de herkesin bildiği gibi Tire’de bir ilki gerçekleştirerek uzun yıllar internet haberciliği yaptık. Böyle bir günde bizleri ziyaret etmenizden dolayı hepinize teşekkür eder, yaklaşan yerel seçimlerde de başarılar dilerim” dedi.

 


HİZMETİN HALK İLE BULUŞMASINDA EN ÖNEMLİ UNSUR SİZLERSİNİZ

Daha sonra heyet Küçük Menderes Bölgesi’nde faaliyet gösteren Yerel Güç Gazetesi’nin Tire Temsilciliğini ardından da ilçenin en eski gazetesi Büyük Tire gazetesi çalışanları ziyaret edildi.

 

Buradaki ziyaretlerde konuşan Ak Parti Tire İlçe Başkanı Kamil Yaldız, “Basın sektörü Türkiye'nin olmazsa olmazlarından biri. Basının olmazsa olmazı ise çalışan gazetecilerdir. Halkın gerçekleri öğrenmesi hizmetlerin halk ile buluşmasında en önemli unsur gazetecilerdir. Çalışan gazeteciler basının isimsiz kahramanlarıdır. Tire’de faaliyet gösteren gazetelerimizde çalışan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz gece gündüz demeden emek vererek çalışıyorlar. Başarılı çalışmalarından dolayı hepsini gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

 

Ak Parti Tire İlçe Başkanı Kamil Yaldız, Tire’deki tüm basın çalışanlarına birer buket çiçek takdim etti.

Editör: Haber Merkezi