AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu "Bugün ailemiz ve sevdiklerimizle birlikte rahat nefes alıyorsak, halkımızın huzurunuzda rahatça konuşuyorsak, özgür bir ülkede yaşıyorsak, bu önce Allah’ın sonra şehitlerimizin sayesindedir" dedi.

Çeltikcoğlu mesajını şöyle sürdürdü, “15 Temmuz, Türk milletinin üzerine kara bulutların çöktüğü bir gecede yeniden dirilişidir. Ülkemizin anayasal düzenle teminat altına alınmış demokratik kazanımlarını, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızı ortadan kaldırmayı hedefleyen menfur silahlı darbe teşebbüsü, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti, hükümetimizin kararlı tutumu ve en önemlisi milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. O gece ve o geceden sonraki bir ayda ayağa kalkan Türk milleti herkese, dostuna düşmanına nasıl bir millet olduğunu göstermiştir. Bu millet bu dirayeti tarih boyunca göstermeye Allah'ın izniyle devam edecektir.

Rabbim tüm şehitlerimizden razı olsun. 249 şehidimizin ve 2 bin 193 gazimizin 15 Temmuz gecesi yazdığı kahramanlık destanını asla unutmayacağız. Tankın ve silahların önünde dikilen gençlerimizi, anıtlaşan kadınlarımızı, tankın altında ezilen ama arkasındakilerin ezilmesini engelleyen yiğitlerimizi unutmayacağız.”

Editör: Haber Merkezi