Gediz Edaş'ın yaptığı açıklamaya 8 Haziran 2014 pazar günü (yarın) Tire'de yine elektrikler kesilecek.

Ercan ÇELİK


Geçen hafta pazar günü yapılan bakım çalışması için, tüm Tire'ye gün boyu elektrik verilmemiş ve deyim yerindeyse hayat durma noktasına gelmişti. Planlı kesinti için gece mesaisi yerine yine pazar gününü tercih eden Gediz Edaş, internet sitesinden yaptığı duyuruda Tire'nin belirli bölgelerinde kesinti yapılacağını belirtti. 

Duyuruya göre, Turgut Reis Caddesi, Rafet Saygılı, Halil Çulhaoğlu, Gençlik, ve Sabiha Gökçen Caddeleri'nin sonları ile Koza, Anıt, Halk, Salkım, Sakin, Üstad sokakları ve civarında saat 13:30 ile17:30 saatlerinde planlı kesinti yapılacak. Kesintinin sebebi ise "Tesis Çalışması" olarak bildirildi.

08:30 ile 13:30 arasında ise, Nadir Süldür, Demet, Bursa Caddeleri, Resulzade, Fatih Sultan Mehmet Bulvarları, Faik Tokluoğlu Bulvarının Sonu, Kahraman, Ergenekon, Harman, Remzi Güleç, General Nahit Tunaşar, Sedef, Alim Sokak İle Doğu Çevreyolu Civarı Bahçelerde kesinti yapılacak.

KIRSAL DA KESİNTİDEN NASİBİNİ ALDI
Aynı gün saat 13:00 ile 15:00 arasında da Karatekke, Akkoyunlu, Turgutlu, Eskioba, Mahmutlar, Alacalı, Yenioba, Tokatbaşı ovası tarımsal sulama ile özel sulama trafo tesislerinde de planlı kesinti yapılacak. 
Editör: Haber Merkezi