Türkiye’nin en büyük beyaz eşya markalarından biri olan Beko, Tire’de yılın annesini seçerek bulaşık makinesi hediye etti.


Ergün ÇELİK



Beko’nun seçmelerini bu yıl 34 noktada gerçekleştirdiği geleneksel “Yılın Annesi” yarışması sonuçlandı. 34 noktanın ilki olan Tire’de Hatice Kaya, yılın annesi seçildi. Başvurular 34 ildeki Beko bayilerinden edinilen anket formları aracılığıyla yapıldı. Tire’de yılın annesi seçilen Hatice Kaya’ya düzenlenen bir törenle Beko bulaşık makinesi hediye edildi.



 Beko’nun bu sene Türkiye’de 34 ildeki bayileri aracılığıyla gerçekleştirdiği ‘Yılın Annesi’ seçmeleri sonuçlandı. 2004 yılından beri Beko’nun üstlendiği, özellikle yapıldığı illerde gerek bayiler gerek tüketiciler tarafından çok sahiplenilen ‘Yılın Annesi’ organizasyonu için, adaylar bulundukları ildeki Beko bayilerine giderek bir anket formu doldurdular ya da tanıdıkları tarafından aday gösterildiler. Beko bayilerinde toplanan anket formları, illerdeki kadın dernekleri, vali, belediye başkanı, emniyet müdürü gibi üst düzey yetkililer ile Beko bayi ve yöneticilerinden oluşan "Yılın Annesi" değerlendirme kurulu tarafından değerlendirildi ve her il için “Yılın Annesi” belirlendi. İZMİR İli Tire İlçesinde Yılın Annesi ödülünü almaya hak kazanan HATİCE KAYA ’ya Beko bayisi Delikanlı Ticaret de düzenlenen törenle Beko bulaşık makinesi hediye edildi. Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ve Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler’in de katıldığı ödül töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Törende kısa bir konuşma yapan Delikanlı Ticaret Sahibi Mehmet Delikanlı; “Tire’de yılın annesi olarak belirlenen Hatice Hanım’ı tebrik ediyorum. Günümüzde birçok insanın başaramadığını başaran Hatice Hanım, çocuklarına hem anne hem de baba olmuştur. Kazandığı bulaşık makinesi ödülünü güle güle kullanmasını diliyorum.” Dedi. 
Editör: Haber Merkezi