Ercan ÇELİK

Yapımına bir türlü başlanmayan Tire – Belevi yolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi daha hayatını kaybetti. Geçtiğimiz gün CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’in bizzat gelip kontrol ettiği Tire – Belevi yolunda hiçbir çalışma yapılmadığını görünce, tepki göstermiş, iktidarı uyarmıştı.

“VEBALİ İKTİDARIN OMUZLARINDADIR!”

Bugün de CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yücel Özen, ölüm yolu üzerinden yetkililere yüklendi. Bugün 1 kişinin hayatını kaybettiği kazanın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP’li Özen, “Vebali AKP iktidarının omuzlarındadır. AKP iktidarının referandum yalanı. 205 gün önce törenle temeli atılan, ama sadece belevi gölünün bir bölümü kayalarla kapatılarak, çekilip gidilen, tire-belevi yoluyine bir canımızı aldı. Yaralılarımız var. Hemşehrilerimizin başı sağolsun, Yaralılarımıza şifa diliyoruz.” Dedi.

“BECEREMEYECEKSENİZ…”

Olaya farklı bir bakış açısı ve öneri getirmeyi de ihmal etmeyen Özen, “Beceremeyecekseniz bari organizeyi otobana ve Ödemiş yoluna bağlayacak bir otoban bağlantı yolu yapın. Varolan yol köylerimize yeter. Hem köylülerimizin binlerce zeytin ve meyve ağaçları yok pahasına bedellerle kesilip yok edilmez, hem de daha çağdaş ve yarayışlı bir ulaşım sağlanır.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi