Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Tirelilerin “Ölüm Yolu” olarak adlandırdığı Tire-Selçuk Yolu için yetkilileri göreve çağırdı.

Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Kiraz, Beydağ, Ödemiş, Bayındır ve Tire gibi ilçelerin yoğun olarak kullandığı Tire-Selçuk Karayolu’nda yaşanan kazalar, bölge halkıyla beraber Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’i de çileden çıkardı. Aynı yolda önceki gün bir kişinin daha ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek yetkililere sesini duyurmak için HaberTire Gazetesi'ne konuştu.


Bulduğu her fırsatta Tire-Selçuk Karayolu’nun teknik yetersizliğine değinen Çiçek; “ Biz bu yol için elimizden gelen çabayı göstedik. Sicili bozuk olan bu yolda çok canlar yandı. Bu yolda daha fazla canların yanmaması için Tire Belediye Başkanı olarak yetkilileri göreve çağırıyorum” dedi. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yol trafiğinin daha da yoğunlaşacağını belirten Çiçek; “ Eski Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım’dan bu “ölüm yolu” ile ilgili bir çok kez söz aldık. Bazı gazetelerde bu yolun yapılacağına dair haberler de çıktı. Bu gazeteler verilen sözlerin belgesidir” şeklinde konuştu. 


İMZA KAMPANYASINA KATILIN: https://www.change.org/p/ahmet-davutoğlu-t-c-ulaştırma-denizcilik-ve-haberleşme-bakanlığı-lütfi-elvan-tire-belevi-arası-duble-yol-yapılsın

HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi