MHP Tire İlçe Başkanı Salih Atakan Duran, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Tire Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Hayali’yi ziyaret etti.

Dilek AYVALI
MHP Tire İlçe Başkanı Atakan Duran burada yaptığı konuşmada, “Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında ihtiyaç duyduğumuz doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Başkan Duran, “İnsan sağlığının korunması, sağlık problemlerinin giderilmesi toplumun olduğu kadar bir birey olarak hepimizin ortak problemidir. Fakat insanların sağlık ve mutluluğunu temel almayan, sosyal devlet anlayışından uzak bir bakış açısına sahip olanlar toplumun sağlık hakkını göz ardı etmektedirler. Gece gündüz, yaz kış demeden tüm zor şartlar altında fedakârca çalışarak toplumun ve insan sağlığının en iyi şekilde korunmasını amaçlayan tüm sağlık çalışanlarımızın, yaşadıkları sıkıntılar çözülememesinin yanı sıra adeta giderek artmaktadır. Tüm sağlık çalışanlarımızın özlük hakları iyileştirilmeli, yaşamış oldukları mağduriyetler giderilmeli, mesleklerinin saygınlığına yakışır bir şekilde rahat çalışma koşulları oluşturulmalı ve sağlık alanındaki başarılarının artırılması için gerekli olan imkânlar sağlanmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, birey ve toplum sağlığının korunması adına bu mukaddes mesleği İCRA eden değerli hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyor ve tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi