Tire’de esnaflık yapan 52 yaşındaki Ali Yeğen isimli vatandaş, ismini vermek istemediği bir yakınıyla birlikte dün akşam Şanlıurfa’da koşulan at yarışlarında 6’lı Ganyanı tutturarak büyük ikramiyenin sahibi oldu. Talihli Esnaf Ali Yeğen, dün akşam Tire’de Mehmet Çetin’e ait 527 numaralı Ganyan Bayii’ne gitti. Burada sürpriz bir kupon hazırlayan Yeğen, hazırladığı kupona tam 495 TL para ödedi. Kuponu bayiye yatıran Yeğen koşuları izlemeye başladı. Koşuların sonunda 6’lı Ganyanı yakaladığını gören Ali Yeğen büyük mutluluk yaşadı. Yeğen hazırladığı kupondan tam olarak 950 BİN 290 TL kazandı.

‘ÇOK MUTLUYUM’

Bugün İzmir’e giderek kazandığı ikramiyenin çekini alan Ali Yeğen, ayağının tozuyla HaberTire Gazetesi’ne konuştu. Yıllardır at yarışı oynadığını belirten Yeğen, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Uzun zamandır takip ettiğim bir at vardı. Bunu arkadaşlarıma da söylemiştim. Dün akşam Ganyan Bayii’ne gittim ve sürpriz bir kupon hazırladım. Hazırladığım kupon kazandıran kupon oldu. Kuponu bir yakınımla ortak oynadık. Şimdi ikramiyenin sahibi olduk”

‘TİRE’NİN EN BÜYÜK İKRAMİYESİ’

Konuyla ilgili bir açıklama da Ganyan Bayii İşletmecisi Mehmet Çetin’den geldi. Böylesine büyük bir ikramiyenin ilk defa Tire’ye isabet ettiğini dile getiren Ganyan İşletmecisi Mehmet Çetin; “Yıllardır bu işi yapıyorum. Bu güne kadar hiç kimse bu kadar büyük bir ikramiye kazanmamıştı. Bu bayiden oynanan kupona en çok 100 BİN TL ödeme yapmıştık. Ali Bey tam yaklaşık 1 MİLYON TL’lik bir ikramiye kazandı. Biz de çok sevindik.” dedi.

Editör: Haber Merkezi