Tire Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen programa vatandaşların katılımı oldukça yoğundu.
Mehmet Akif Cami’nde düzenlenen Cuma Namazı öncesinden düzenlenen mevlit programında Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler okundu. Ahmet İnan’ın kasidelerinin ardından eller İlhami Akbulut’un dualarında semaya kalktı. Her yaştan vatandaşın Mehmet Akif Camiini hınca hınç doldurduğu Mevlid-i Şerif’in ardından bahçede Şehitlerimizin hayrına lokma dağıtıldı.
İlçe Müftüsü Şaban Sadan programda yaptığı konuşmada Vatan ve bayrak için şehit olan asker ve emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet, Gazilerimizi de milletçe minnet ve saygıyla andıklarını sözlerine ekledi.
Afrin şehitleri için tertiplenen Mevlid-i Şerif ve anma programına mahalle sakinleri başta olmak üzere tüm Tireliler katılımlarıyla sahip çıktı.

TANRISEVEN “ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ”
Kaymakam Tanrıseven, Afrin Harekatının bir kahramanlık örneği olduğunu söyledi. Tanrıseven,  “Afrin’de şehit düşen kahramanlarımıza ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalan mukaddes emanetlerine sabır ve metanet diliyorum. Ellerini semaya açarak dualarını şehitlerimize adayan vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum " dedi. 
 

Editör: Haber Merkezi