Tire’de pazarcılık ve yorgancılık sektöründe uzun yıllar hizmet veren 59 yaşındaki Ali Osman Sağlam, ikinci defa Ertuğrul Mahallesi muhtarlığına talip oldu. Geçtiğimiz dönem gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerinde muhtarlık seçimini çok az farkla kaybedip ikinci olan Ali Osman Sağlam, bu defa kararlı görünüyor. Aradan geçen 5 yılı çok iyi değerlendirdiğini ve bu seçim muhtarlığı kazanacağını ifade eden Sağlam, “Adam gibi adam Ali Osman Sağlam” sloganıyla yola çıktığını söyledi.

55 yıldan bu yana Ertuğrul Mahallesi’nde oturan, evli ve 2 çocuk babası olan Ali Osman Sağlam HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

Yıllardır Ertuğrul Mahallesi’nde oturmaktayım. Mahallemizin sorunlarını ihtiyaçlarını en iyi bilenlerden biriyim. Bu doğrultuda en son yerel seçimlerde muhtarlık görevine talip olmuştum. Seçimlerde 11 oyum üzerinde evet mührü olduğu için geçersiz sayıldı. Durum böyle olunca 6 oyla seçimi kaybettim. Oylarım geçersiz sayılmasaydı bugün Ertuğrul Mahallesi’nin muhtarıydım. Geçmiş geçmişte kaldı. Artık önümüze bakacağız. 2019 seçimlerine dolu dizgin hazırlandık. Dersimizi çalıştık. Hedefimiz yeniden kazanmak. Birbirinden değerli ve çalışkan aza arkadaşlarımızla birlikte bu seçimi kazanacağız. Bu vesileyle yeni yılımızın başta mahalle sakinlerimiz olmak üzere tüm Türk İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Editör: Haber Merkezi