Toplantıda bir açıklama yapan Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını kaydetti. Tanrıseven şöyle konuştu: 

TANRISEVEN “BAYRAM COŞKUYLA KUTLANACAK” 

“Kurumlarımız hazırlıklarını yaptı. İlçemizde coşkulu bir bayram kutlaması için her türlü tedbir alındı. Gençlerimiz ve Tireli vatandaşlarımız ile birlikte coşkulu bir bayram kutlaması yapacağız.” 

RENKLİ PROGRAM 

Pazar günü Çelenk Koyma töreni ile başlayacak etkinlikler, Kapalı Spor Salonunda birbirinden güzel aktiviteler ile devam edecek. Yarışmalar, dans gösterileri, halk oyunları, güreş ve Jimnastik gösterilerinin sergileneceği kutlamaların akşamına ise saat 21:30’da Fener Alayı gösterisi düzenlenecek. 

Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında yapılan toplantıya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin, Tire Sağlık gurup Başkanı Ulvi Toprak, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mustafa Koca, Tire İlçe Milli eğitim Müdürü Özcan Karpuz, Tire Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Duygu Eskiyörük Hazırol ve Tire İlçe Emniyet Müdürlüğünden Sıtkı Döner katıldı.

Editör: Haber Merkezi