Hastalar olarak hastanenin hemen hemen tüm birimlerindeki çalışanlarla diyalog kurmuş, onların özverili çalışmalarına şahit olmuşsunuzdur. Gerek polikliniklerde gerek servislerde gerek laboratuar veya radyolojide çalışanlardan direk hizmet almış onlarla temas kurmuşsunuzdur ama hastane içerisinde öyle ciddi işler yapan sağlam bir kadro var ki onları bugüne kadar eminim ki hiç görmediniz. Kim mi onlar? Onlar canlarımızı hiç düşünmeden teslim ettiğimiz ameliyathane ekibi…

    Verilen sağlık hizmetlerinin hiçbirinde hataya yer yoktur. Tüm çalışmalar hassasiyet içinde yürütülür, ve işte bu hassasiyetin en yüksek noktada tutulduğu yerdir ameliyathane. İşlerine öyle bağlıdır ki buranın çalışanları, onların yemek saati, çay saati gibi dinlenmek için belli bir  zamanları yoktur. Yemeklerini soğuk yerler bazen hiç şikayet etmeden. Daha sabah yolda gelirken başlarlar günün planını yapmaya. Her hareketleri, atacakları her adım organize bir plan dahilindedir. Hiç bir çalışanı başına buyruk hareket etmez. Sterilizasyondan ameliyat sonrası yoğun bakımına kadar geniş ve disiplinli bir kadrodur ameliyathane ekibi.

   Sekiz adet salonda günde kırka yakın  ameliyatın  yapıldığı hastanede üç adet son sistem sterilizasyon makinesi ile tüm malzemeler itinalı bir şekilde steril edilerek ameliyathaneye yollanıyor. Bu işlem gün içinde sürekli devam ediyor. Sağlık sisteminin en olmazsa olmazı temel taşı diyebileceğimiz sterilizasyon hastanemizde fazlasıyla önem arz ediyor.

   Ameliyathane personeli anestezi uzman ve teknikerleriyle, sağlık memurları ve hemşireleriyle, yardımcı sağlık personelleri ile çok başarılı bir ekip çalışmasına imza atmaya devam ederken alanlarındaki gelişmeleri de yakından takip ederek kendilerini eğitmeye devam ediyorlar. Ben buradan tüm ameliyathane personeline hastalarımız ve ilçemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm çalışanların ellerine emeklerine sağlık. Allah sizleri ve tüm sağlık personellerini başımızdan eksik etmesin.

Saygılarımla.

Sağlıcakla.