Emre Zokora’ya zenci dedi, azcık bi  tepki gösterdik Allah var..

Melo Emre’ye dil çıkararak dışarıyı gösterdi tribünler çoşageldi..

Volkan Lincoln’ü kovaladı, taraftarın gurur kaynağı oldu..

Sonra bilahare Zokora Emre’nin hayalarına tekme attı, intikamın alındığı iyi olmuştu..

Arda Semih’e tokat attı ilk önce Semih vurduydu “kanı yerde mi kalsaydı?” dediler..

Milli maçta kalecimize ağır küfürler edildi, adam kaleyi boş bırakmak zorunda kaldı, artık ne dedilerse..

Hakemin üzerine yürüdüler öyle veya böyle penaltı çalabilme özgürlüğü kısıtlandı bir de üzerine, hakemin kendi kırmızı kartını bizzat kendisine gösteren topçuyu başımıza kahraman ettiler..

Tuncay ebedi dostları ezeli rakiplerinin mabedinde hindiye indi bindi yaptırdı nasıl sevindik nasıl sevindik..

Sneijder şampiyonluk kutlamalarında mikrofon elinde “Fener Ağlama” diye belki 20 milyonla dalga geçti “ya şu adam da Türkiye’ne çabuk alıştı” dediler..

Oysa dün gibi hatırlıyorum Roberto Carlos ve Alex de Souza sarmaş dolaşlardı, derbide çıkan çirkin olayları uzaktan izliyorken.. Onurlu Beşiktaş Yönetimi değil miydi Nouma’yı tek kalem de çizen.. Puyol değil miydi rakiplerinin sahasında atılan yabancı maddeleri hakeme göstermeden dışarı atan.. Gökhan Gönül değil mi daha geçenlerde benden çıktı hocam deyip Bülent Yıldırım’ın out kararını değiştiren.. İşte bu yüzden çocuklarınıza iyi bir sporcu olmazdan önce onlara iyi bir birey olmalarını öğütlüyor bu yönde öğretiler kazandırmaya çalışıyorum..

 

Gelelim baştan sona heyecanla okuduğum yorumlarınıza.. Öylesine alıştık ki gerilmeye işte bu yüzden haklısınız.. Hakaret içermeyen tüm yorumları beğenerek ve olası olmalarını umarak okudum.. Bir de kendi internet sitesinden bir sezon  boyunca Tire 1922’yi yerden yere vuran arkadaşımın yorumunu da beğendim.. Hakemlik yaptığım dönemde rica üzerine yönettiğim bir maçta İvan Bebekten daha kötü olduğum yönünde yorum beyanında bulunmuş.. Çok memnun oldum aldığım geri dönütlerden.. Beklenen yorumlardı hepsi..  Çünkü biz daha profesyonellik ne demek idrak edemedik.. Hakemi suçladığımızda her şeyin normale döneceğini umduk.. İvan Bebek ölmeliydi.. Hatta benim bir Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi öğretmeni arkadaşım sosyal medya hesabından haçlı zihniyetinin maça etki ettiği ve İslam düşmanlığının doruğa çıktığı yönünde fikir beyan etmiş.. Tüm bunlarda gerçeklik payı yok demiyorum.. Ama dünyanın herhangi bir yerinde oynanan herhangi bir maçta her an hatalı bir penaltı çalınmış olabilir.. Eğer bu maç Fenerbahçe’ninse ve penaltı Fenerbahçe’nin aleyhineyse, bir de Avrupa maçıysa, hakem sopayla futbolcularımıza da saldırsa yılda ortalama 10 milyon Lira kazanan futbolcuların maçı bırakmaya hakemle oynamaya hakları yok..

Bir de Aziz Yıldırım’a kulak verelim bakalım..

“Evet hakem kötü bir maç yönetti. Penaltı penaltı değildi ama sen Fenerbahçe’nin futbolcusu olarak bilerek kart görmeye çalışmayacaksın. Biz bu hataları yapmasaydık 20 dakika dayanırdık gol yemeden. Önümüzde önemli bir derbi maçı var bu konu hakkında çok yorum yapmayı doğru bulmuyorum..”  

Bana seni gidi cinconlu yazan bir abimiz var.. Bir de neden Fenerbahçeli olduğunu yazmıyorsun diyen arkadaşlarım.. Fark eder mi ?

Sporla kalın!! Sağlıcakla kalın!!