“İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su.
        Bir hayata çattık ki hayata kurmuş pusu.
        Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek.
         Siz hayat süren leşler sizi kim diriltecek?”…..

      Bıkmadılar, usanmadılar. Ve görünen o ki bıkmayacak, usanmayacaklar. Ancak göremedikleri bir şey var. Bu Devlet’te, onların kökünü kazımadaki azim ve gayretinden asla vazgeçmeyecek ve leşlerini yere serecektir. Türkiye Cumhuriyeti üç beş çapulcunun şekillendirebileceği bir devlet değildir.

      Rabbimiz Bakara Suresi 154. Ayetinde “Allah yolunda öldürülenlere ‘ölüler’ demeyiniz. Bilakis onlar diridirler, siz hissedemezsiniz..” buyurmaktadır. İnanlar için ölümden korku yoktur,  bilakis ölüm neticesiyle şehadet şerbetini içmenin hazzına ermektedirler. Ve ben eminim ki Mehmet Selim KİRAZ savcımız bu mertebede Rabbi rahimine kavuşmuştur. Rabbim şehadetini kabul buyursun inşeallah.

     Her seçim öncesi, aynı senaryo. Demokrasiden ve halkın iradesinden ümidini kesenler, piyonlarını öne sürüyor. Ve o piyonlar her zaman ki gibi hak ettikleri ile muamele görüyor. Bir siyasetçimizin alnından öptüğü gençler, dün Cumhuriyetimizin o onurlu savcısını alnından vurdular. Yazıklar olsun. Dün elinde molotof, yüzünde maske ile devletimizin polisine saldırırken ölen bir çapulcuya taziye mesajı yayınlayan sözde din adamı!, bugün, o çapulcunun arkadaşları tarafından şehit edilen savcımız için ne diyecek merak ediyorum doğrusu. Şu an savcımız öldürüldü diye sevinen eli molotoflu teröristleri Rabbim kahretsin diyebiliyorum. Ancak aynı hisler içinde olan başı takkelileri bir yere koyamıyorum..

      Yıllar önce katıldığım bir sohbet ortamında hoca ‘hukuk alanında camiamız zayıf çocuklarımızı bu alana yönlendirelim’ diyordu. O günlerde bir anlam verememiştim. Sonrasında anladım. Ve dün İmam Hatipli Mehmet savcım şehit edildi. Şimdi bende özellikle İmam Hatipli kardeşlerime sesleniyorum.”Her biriniz Mehmet Selim Kiraz’sınız. Ne olur azmedin hukuk okuyun. Bu büyük ülkenin sizlere ihtiyacı var..” 

      Artık yap-bozun parçaları birleşiyor. Bu ülkenin ilerlememesi için birleşenleri millet çok net görüyor. Ve bu aziz millet bunun cevabını her zaman olduğu gibi demokrasi ile verecektir. Ve bu hainler bir kez daha emellerine ulaşamamanın acısıyla helak olup gideceklerdir. Ben buradan bir kez daha Savcım, ağabeyim Mehmet Selim KİRAZ’a rabbimden rahmet, kederli ailesine sabrı cemil niyaz ediyorum. Rabbim şehadetini kabul etsin inşeallah…Saygılarımla…