T.F.F. 3 .Lig 3.Grupta mücadele eden Bergama Belediyespor son on hafta kala göreve getirdiği ve takımı düşmekten kurtaran Trabzonspor ve Milli Takımın eski futbolcusu, Teknik Direktör İskender Eroğlu ile yeniden bir yıllık imza attı.

Trabzonspor ve Milli Takımda futbol oynadığı dönemlerde hırsı ve mücadeleciliğinin yanı sıra ,güleryüzü ve sempatikliği ile tanınan Büyük İskender lakaplı İskender Eroğlu,

Tire 1922 , Düzcespor’un ardından 2017- 2018 Futbol Sezonun son on haftasında Bergama Belediyespor’un başına geçti.

Kötü bir sezon geçiren ve düşme hattının 3.sırasında yer alan Bergama Belediyespor Teknik Direktör İskender Eroğlu’nun göreve gelmesi ile ligin son 9 haftasında 5 galibiyet , 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak ligin son maçında deplasmanda oynayacağı Sultanbeylispor maçı öncesi ligde kalmayı garantiledi.

Bergama Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in makam odasında gerçekleşen görüşme sonunda her konuda anlaşan Teknik Direktör İskender Eroğlu ve Kulüp Yönetimi 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Yeniden Bergama Belkediyespor ile anlaşmaktan duyduğu mutlıuluğu dile getiren Teknik Direktör İskender Eroğlu yaptığı açıklamada “Bergama’da olmaktan dolayı çok mutluyum.İnşallah son iki sezon yaşanılan tehlikeli yerlerde değil de önümüzdeki sezon inşallah Bergamamızı zirveye taşıyıp şampiyonluğa oynayan bir ekip yaratmak istiyoruz.Benim zaten hedefim hep öyle olmuştur.5 yıldır hep zirveye oynayan takımların hocası oldum.Umarım Bergama Belediyesporumuzu da önümüzdeki yıl hep zireveye oynayan, şampiyon olmuş bir takım olarak görürürüz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi