Wellness antrenörü ve aynı zamanda Pilates eğitmeni olan Yüksek Tekstil Mühendisi Figen Selli HaberTire Gazetesi’nin gönüllü yazarları arasına girdi.

 


Ergün ÇELİK

 


2010 yılından bu yana Tire’de b-fit Tire Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi’nde antrenörlük ve işletmecilik yapan Selli bunda sonra her Salı kadın, aile, sağlık ve spor gibi konularda çeşitli makale çevirileri ve köşe yazılarıyla HaberTire Gazetesinde okuyucusuyla buluşacak. İlkokul yıllarından beri sporla iç içe yaşayan ve spor’un insan hayatında önemli bir rol oynadığını vurgulayan Selli, HaberTire Gazetesinde yazmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 

 

Tireli kadınlara spor alışkanlığını kazandırmak adına bir çok projeye imza atan Figen Selli, Spor’un bir lüks olmadığını belirterek b-fit ile sağlıklı yaşamın sırrını anlattı. Selli yaptığı açıklamada, “Daha uzun daha sağlıklı daha az stresli daha az yüksek tansiyon ve kalp krizi riskli, kısacası sevdiklerimiz ile birlikte daha mutlu ve kaliteli bir yaşam için her bireyin hayatı boyunca spor yapması gerekmektedir. Herkesin kendine ayıracak bir 30 dakikası mutlaka vardır! b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi’nde bulunan istasyon sistemi, vücudun her noktasının ihtiyacı olan günlük sporu 30 dakikada karşılayan bir sistemdir. Bu 30 dakika sağlıklı bir yaşam için gereken, dayanıklılık, kardiyo ve esneklik egzersizlerini içerir. Ayrıca 30 dakikalık egzersiz programları arasında istasyon çalışmaları en çok kalori yakandır. Hızlı sonuç verir.b-fit makinaları 15’den 75’e yaşlıdan gence kısaca herkesin kullanabileceği kadar kolay, güvenli ve vücuda uyumludur. b-fit makinaları kendi gücünüz kadar bir itme ve çekme gücünü sağlayarak çalışmaktadır.  b-fit olarak misyonumuz her yaş grubundan ve gelir seviyesinden kadına spor yapma alışkanlığı kazandırmaktır” Dedi. 

Editör: Haber Merkezi