Bayındır Ak Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Kertiş’ i makamında ziyaret ettiler.

 

Serhan ADIGÜZEL  / Bayındır

 

Restorasyonu tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Belediye Hizmet Binasında nezaket ziyaretleri devam ediyor. Ak Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Kertiş’ e nezaket ziyaretinde bulundular.

 

 

Bayındır Ak Parti İlçe Teşkilatının ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Kertiş şu açıklamalarda bulundu; ‘‘Ak Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ve değerli yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı memnun oldum. Ak Parti halkı ayağına getiren değil, halkın ayağına giderek ona hizmet getiren bir partidir. Bizlerde bu partinin mensupları olarak halkımıza hizmet üretme konusunda çalışmaktayız. Ak Parti İlçe Başkanlığı ile birlikte yıllardır hizmet alma konusunda sıkıntı yaşamış değerli Bayındır’lılara bir çok projenin başarıyla gerçekleştirerek halkımıza sunduk. Bayındır Ak Parti İlçe Başkanımız Necdet Yılmaz, yönetim kurulu üyelerimiz ve parti üyelerine verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

 

 

Ak Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ise açıklamasında; ‘‘ Belediye Başkanımız Mehmet Kertiş’ e gösterdiği nezaketten dolayı teşekkür ederim. Belediye olarak yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Kertiş ve ekibini kutluyorum.Bizlerde İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olarak halkımıza hizmet konusunda gereken desteği her zaman vermeye hazırız’’ dedi.

 

 

Belediye Başkanı Mehmet Kertiş’ e ziyarette Ak Partililer tarafından çiçek takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi