Çekimlerine Tire ve Birgi’de devam edilen, başrollerini Bülent İnal, Türkan Yılmaz, Umut Karadağ, Osman Soykut gibi oyuncuların paylaştığı, Kerim Korcan’ın ölümsüz eseri “Tatar Ramazan” yayınlanan her yeni bölümüyle izlenme oranlarında üst seviyelere tırmanıyor.

 

Tire Belediye Basın

 

Dizinin yapım şirketi olan TMC Film’in prodüksiyon ve sanat ekiplerinin büyük emekleri sonucu Tire’de, neredeyse sıfırdan inşa edilen hapishane dekoru dekordan çok gerçek bir hapishane görünümünde.

 

 

Bugüne kadar ilk üç bölümü yayınlanan, izleyiciden tam not alan ve haftalardır konuşulan dizide yan rollerde pek çok Tireli vatandaşa da rol veriliyor. Geçtiğimiz hafta Belediye Başkanı Tayfur Çiçek de ekibiyle birlikte sete giderek ziyarette bulundu. Sette bulunan, yapımın Genel Koordinatörü Cem Bağlar ve Yapım Sorumlusu Erdal Çalış tarafından karşılanan ve misafir edilen Başkan Çiçek ve ekibi öncelikle film setini gezdiler. Dizinin yönetmeni Cevdet Mercan ve başrol oyuncusu Bülent İnal’la da tanışan Başkan Çiçek birlikte hoş sohbetler ettiler.

 

 

Çekim sırasında yönetmenle birlikte çekimi de izleyen Tayfur Çiçek’e setten ayrılırken Tatar Ramazan dizi ekibi verdiği destekten ötürü teşekkür ederken Başkan Tayfur Çiçek de her zaman yanlarında olacaklarını ve bu güzel projeye, ekibe destek vereceklerini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi