10 Ocak Dünya Gazetecilik günü öncelikle kutlu olsun. Pervasız köşemi bir ara  işlerimin yoğunluğundan dolayı ara verdim.
                         Haber Tire nin genç dinamik enerji dolu bir o kadar sempati muhabiri Ergün Çelik kardeşim "Abi yazmamanda bizim bilmediğimiz bir  baskımı var " dediğinde gülerek kendisine sadece şu dedim ;
                       "İnandığım bir konuda hele bu Ülkem , Vatanım ve Kentim (şehrim) içinse ne yazacaklarımdan nede söyleyeceklerimden  çekinirim. Özgüvenimden şüphem yok." dedim. Bu vesile ile aşırı yoğunluğumun arasında pervazsızlaştım. -:)
                       Yaşam da insanlığın kutsalları vardır. Hele bu Türkiye Cumhuriyeti , Atatürk Türkiye si ise bunların başında " Ne Mutlu Türküm " diyebilmek kadar , Bayrağım Dinim , ailem ve  dolayısıyla işimdir.
                       Bayrağımı kutsalımı taşımaktan sorgulanmak bile  bana guru veriyor. Bunu yazmak niye vermesin ki. Anlayan anlamıştır.
                       Demokrasinin "olmazsa olmaz" koşullarından birisi özgür basındır.
Türkiye'de gazetecilerin mesleklerini yapamadığını, durumun giderek daha da kötüleştiğini ve endişe verici olmaya başladığını görüyoruz. Özgürlükler ve insan hakları ile ilgili reformların olduğu bir dönemden son yıllarda ifade özgürlüğünde kısıtlama, Gezi'de gösteri hakkına engel, polisin aşırı güç kullanımı, sosyal paylaşım sitelerine kısıtlamaların yaşandığı bir döneme girildiği bir ülke olmamalıyız. İnsanların düşüncelerinin adli takip konusu yapılmamalıdır.  Gazetecilerin alanda görevlerini özgürce yapabilmeleri demokrasinin ve insan haklarının bir gereğidir. 
                       Ulusal ve yerel basın güç şartlar altında hizmet vermektedir. Haber toplama , yazma basım ve dağıtım işlerinde hava muhalefeti durumu ne olursa olsun özverinde bulunmaları başka bir olay.
                       Bu vesile ile ;
                       Dünya Gazeteciler Günü'nü Tebrik eder " Bu vesile ile fedakar ve cefakar bütün gazeteciler dağıtıcılar , muhabirleri , basım ve yayımda emeğe geçenlere gayretli ve gönüllü hizmetlerinden dolayı her birini ayrı ayrı teşekkür ediyor kendilerini kutluyorum.