Ercan ÇELİK

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen meslek komiteleri seçiminin ardından Tire Ticaret Odası’nda bugün yönetim kurulu ve başkan seçildi. Meclisin çoğunluğunun oyunu alan Tireli İşadamı Mehmet Delikanlı, Tire Ticaret Odası Başkanı oldu.

DELİKANLI: “GÖREVİMİN HAKKINI VERECEĞİM”

Başkanlık seçiminin ardından çok kısa bir açıklama yapan Başkan Mehmet Delikanlı, “Dört yıllığına Tire Ticaret Odası’na başkan oldum.  Meclisimiz bu göreve bizi layık gördü. Tiremize hizmet etmek için buradayız. Tire Ticaret Odası olarak elimizden ne geliyorsa, Tirelilerin menfaati doğrultusunda kullanacağız. Her zaman halkımızı dinleyeceğiz. Çok işler yapacağız. Sonuna kadar bu görevimin hakkını vereceğim. Daha önce 2 dönem meclis başkan yardımcılığı yapmıştım. Şimdi de 4 yıllığına başkanlık görevini bana verdi arkadaşlarım. Buna layık olmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.” Dedi.

İŞTE YENİ KADRO

Tire Ticaret Odası’nda Başkan Mehmet Delikanlı olurken, Yönetim Kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu; Şükrü Bahaettin Oktav, Kemal Solmaz, Vural Atış ve Cevdet Boyacıoğlu.

Tire Ticaret Odası’nda Meclis Başkanı Mehmet Agah Yalçın, Meclis Başkan Vekili Mehmet Ali Özdoğan, Disiplin Kurulu Başkanı ise Hakan Ayhan oldu.

Editör: Haber Merkezi