Ercan ÇELİK

Tire Ticaret Odası, Tire’de ticaretin ve sanayinin kalkınması, iş dünyasının geliştirilerek daha kaliteli ve etkili sonuçlar elde edilmesi amacıyla faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ard arda düzenlenen çok önemli eğitimlerden birine daha imza atan Tire Ticaret Odası, üyelerine İleri Excel eğitimi verdi.

Özellikle iş dünyasında hemen hemen her yerde kullanılan, iş yaşamını son derece kolaylaştıran, raporlama ve proje oluşturmada büyük kolaylık sağlayan bir bilgisayar programı olan Excel ile ilgili eğitimi, Global Kariyer Eğitim Merkezi eğitmenlerinden Sercan Üstündağ verdi.

Tire Ticaret Odası toplantı salonunda 2 gün süren eğitimde üyelere raporlama, veri hazırlama ve analiz becerisi kazandırıldı. Eğitim sonunda katılımcılara, Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı tarafından sertifikaları verildi.

DELİKANLI: “FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Konuyla ilgili açıklama yapan Tire Ticaret Odası Başkanı Delikanlı, “Tire Ticaret Odası olarak, sürekli gelişen teknolojiye, üyelerimizin de ayak uydurabilmesi, teknolojiyi iş yaşamında daha efektif kullanabilmeleri için sürekli eğitimler düzenliyoruz. Bu eğitimlere oda üyelerimizin yoğun ilgisi de bizleri son derece memnun etmektedir. Tire’de iş yaşamının geliştirilmesi adına projelerimiz ve faaliyetlerimiz devam edecektir.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi