Ercan ÇELİK

Tire Ticaret Odası Ekim ayı meclis toplantısı, oda toplantı salonunda gerçekleştirildi. Tüm meclis üyelerinin eksik katılım gösterdiği toplantıya önceki dönem yönetim kurulu başkanı Hüseyin Çapkınoğlu ve eski yöneticiler de katıldılar.

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Delikanlı yaptı. Tire Ticaret Odası’na emeği geçen tüm yöneticilere minnet duyduklarını dile getiren Delikanlı, özellikle Hüseyin Çapkınoğlu’na teşekkür etti.

ÇAPKINOĞLU İSTİŞARE KURULU BAŞKANI OLDU

Meclis Başkanı Bahaettin Oktav, son TOBB ziyaretinde her odanın ve borsanın istişare kurulu oluşturması yönünde talimat olduğunu söyleyerek, Tire Ticaret Odası’nda bir istişare kurulu kurulmasını ve bu kurulun başkanının da Hüseyin Çapkınoğlu olmasını teklif etti. Teklif, oy birliği ile kabul edildi.

ÇAPKINOĞLU, YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

Konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Hüseyin Çapkınoğlu, birlik beraberlik mesajı verdiği konuşmasında, “Tire Ticaret Odası olarak asla ayrı gayrımız olmaz. Aynı şekilde hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Biz yıllar önce bu göreve talip olduğumuzda değerli dostlarımızdan bu bayrağı devralmıştık. Şimdi o bayrağı genç arkadaşlarımıza temsil ettik. Odamızı daha iyi yerlere getireceklerini düşünüyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Bizler burada çok iyi hizmetlerde bulunduk. Sizlerin de bizlerden daha iyi hizmetlerde bulunacağınıza inanıyorum. Ben her zaman Tire Ticaret Odası’nın hizmetindeyim.” Dedi.  

PLAKETLER TÖRENLE TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından Tire Ticaret Odası’nda yöneticilik yapan eski yöneticilere teşekkür plaketleri verildi. Plaket alan isimler ise şöyle oldu; İbrahim Şentürk, Hüseyin Çapkınoğlu, Mehmet Karaoğlan, Lemi Ergenlioğlu, Hakan Ayhan, Mehmet Agah Yalgın, Şükrü Çakır, Süleyman Mehmet Oktav, Salih Atakan Duran, Kemal Solmaz, Emre Sadık Akoğlu, Şükrü Bahaettin Oktav, Vural Atış, Ferhat Bilkin, Mehmet Nadir Delikanlı, Aydın Taşan.

Meclis toplantısının ardından Tire Ticaret Odası meclis üyeleri ve personeliyle birlikte Terass Restoran’da yemeğe geçildi.

Editör: Haber Merkezi