Ercan ÇELİK

Mehmet Delikanlı ve yeni yönetimin göreve gelmesiyle, büyük bir ivmeyle faaliyetlerini sürdüren Tire Ticaret Odası, fiziki yenilenmeye gidiyor. Tire’nin en merkezi yerlerinden biri olan İsmail Taşlı ve Akyol Caddeleri’nin kesişiminde bulunan ve uzun yıllardır artık sembol haline gelen Tire Ticaret Odası binası yenileniyor.

Uzun zamandır sarı ve kırmızı tonlarında olan bina, gri ve beyaz olarak boyanıyor. Süren Boya’nın yaklaşık 1 haftadır sürdürdüğü çalışmalarda artık sona gelindi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Müdürlüğü, HaberTire Gazetesi ve Şekerbank Tire Şubesi gibi kurumlara da ev sahipliği yapan binanın içinde de tadilat çalışmalarının süreceği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, “Binamız Tire’nin neredeyse her yerinden görünen sembol bir bina. Yönetimimizle görüşmemizde binamızın tadilattan geçirerek daha modern bir görünüme kavuşturulması hususunda karar aldık. Binamızın daha iyi hizmet verebilmesi için daha birtakım tadilat çalışmamız devam edecek.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi