Ercan ÇELİK

Tire Ticaret Odası başkanı seçildiğinden bu yana oldukça aktif ve çalışkan bir performans sergileyen Mehmet Delikanlı, Ticaret Odası üyeleri adına çeşitli firmalarla protokoller imzalamaya devam ediyor. Bu kez Tire’de fitness ve spor salonu sektörüne yepyeni bir soluk getiren Fit N Joy ile masaya oturan Delikanlı, Fit N Joy firma sahibi Behçet Kayalar ile protokol imzaladı.

Fit N Joy’un Gölet’teki salonunda imzalanan protokole göre artık Tire Ticaret Odası üyeleri ve çalışanları Fit N Joy’a %15 lik bir indirimle kayıt yaptırabilecekler.

Gazetemize konuşan Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, “Çeşitli firmalarla üyelerimiz için sözleşmeler gerçekleştiriyoruz. Bu kez aynı zamanda odamızın üyesi olan bir firmayla sözleşme yaptık. Bu, hem üyelerimizin avantaj sağlaması hem de kalkınmaları adına bizim için daha değerli. Tiremizden doğan, standartlar üstü bir marka olan Fit N Joy’a ve sahibi Behçet Kayalar’a teşekkür ediyorum.” Dedi.

%15’lik indirimin sadece Tire Ticaret Odası’na özel olduğunu vurgulayan Kayalar, Delikanlı’ya ziyareti için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi