Tire’nin en önemli firmalarından biri olan ve alanında yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe sahip olan Meditera, Koronovirüs gündemine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Firma yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Ülkemizin ve tüm dünyanın içinde bulunduğu bu zorlu süreçten birlikte sağlıklı ve güçlü çıkacağımıza tüm kalbimizle inanıyoruz. 37 yıldır tıbbi malzeme üretiminde almış olduğumuz sorumluluğun her zamanki dönemden daha fazla olduğu bilinciyle, üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye kararlıyız.

Meditera Ailesi olarak, yapmakta olduğumuz; solunum devrelerini (ventilasyon), infüzyon setlerini, ameliyat ipliklerini üreten, üretim ve kalite ekiplerimize, ürünlerin zamanında hastalara ulaşmasını sağlayan tedarik zinciri ekibimize, hastanelerde ön cephede görev yapan sağlık çalışanlarımıza, görev ve sorumluluklarını her zaman olduğu gibi, hiç aksatmadan gerçekleştiren tüm takımımıza teşekkür ederiz. 

Bu zorlu süreçte, üretimimizi devam ettirebilmemiz için her zaman ihtiyaç duyduğumuz desteği sağlayan; Tire ve Ödemiş Kaymakamlarımıza ve kaymakamlık çalışanlarına, Tire ve Ödemiş Belediye Başkanlarımıza ve belediyelerimiz çalışanlarına, Tire SGK’ya, TOSBİ’ ye, Tire Ticaret Odası’ na, Torbalı İşkur’a, iş ortaklarımız Elma OSGB Ekibine, Sofra Grup Ekibine, Tepe Güvenlik Ekibine teşekkürü borç biliriz.   

Meditera Ailesi olarak bu zor günleri de birbirimize destek olarak, sabırla ve inançla aşacağımıza tüm kalbimizle inanıyoruz.

Kamuoyuna Saygıyla Duyururuz.

Editör: Haber Merkezi