Dünyanın en büyük elektronik markalarından biri olan Samsung, Gözdem DTM markasıyla Tire’de açıldı. Mağazanın açılış töreni Tire’nin iş dünyasını bir araya getirdi. Gözdem ve Melih Özer çiftinin girişimleriyle Tire’ye kazandırılan mağazanın açılış törenine Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Atakan Duran, Banka Müdürleri, İşadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi ilk konuşma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı’dan geldi. Delikanlı, yaptığı konuşmada;

“Daha önce Tire’de olmayan Samsung Ana Bayii’nin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Tire’deki İstasyon Caddemiz gün geçtikçe gelişiyor ve yeni yeni işyerleri açılıyor. Samsung Bayisiyle birlikte caddemiz bütünlük kazandı. Bu güzel mağazayı Tire’ye kazandıran genç kardeşlerimi kutluyor, işyerinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Delikanlı’nın ardından konuşan Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ise konuşmasında şu cümlelere yer verdi; “Öncelikle Samsung Bayimizin Tire’mize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Samsung gerçekten elektronik alanından önemli bir marka. Tiremiz de her geçen gün gelişiyor. Bu gibi yeni markalar Tire’ye geldikçe bizler de seviniyoruz. Bu mağaza inşallah girişimcisine ve Tire’ye hayırlı olur.

Editör: Haber Merkezi