Tireli Genç Girişimci Tayfun Öztürk tarafından Atatürk Caddesi üzerinde kurulan Muscent Boutique Parfume, önceki gün görkemli bir törenle müşterilerine kapılarını açtı. İşyerinin açılışı Tire’nin iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Açılışa Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, İlçe Müftüsü Şaban Sadan, CHP İlçe Başkanı Hakan Şenoyar gibi isimlerin yanında çok sayıda davetli katıldı. Kurdele kesiminden önce bir konuşma yapan Delikanlı, gençlerin ticarete atılmasının ilçe ekonomisinde önemli yeri olduğunu belirtti. Delikanlı yeni açılan işyerinin Tire’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Delikanlı’nın ardından mikrofona davet edilen İlçe Müftüsü Şaban Sadan ise işyerinin bereketli olması için dualar etti. Kurdele kesiminin ardından işyerini gezen davetliler ilk alışverişlerini yaptı.

İşyeri sahibi Tayfun Öztürk, açılışa katılan tüm davetlilere tek tek teşekkür etti. Muscent Boutique Parfume’ün Tire için önemli bir kazanım olduğunu belirten Öztürk; “İnsanlar elbiseleri ile karşılanır, sözleri ile uğurlanır, kokuları ile hatırlanır” dedi.

170 çeşit designer ve 65 çeşit nis parfüm olmak üzere toplamda 235 çeşit parfümü müşterilerine sunan Muscent Parfum’de her zevke hitap eden parfümü bulmak mümkün.

Editör: Haber Merkezi