İZKA Küçük Menderes Çalışma Grubu Koordinatörü Hülya Ulusoy, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. 

“PROJE ÇALIŞMALARINI ÖNEMSİYORUZ”
Kaymakam Tanrıseven, Kaymakamlık olarak ilçedeki kurumlarla birlikte çalışmalara her türlü desteği vereceklerini söyledi. Tanrıseven şöyle konuştu:
“Proje çalışmalarını önemsiyoruz. Bu konuda geçtiğimiz aylarda ilçe proje koordinasyon kurulunu kurduk ve çalışmalarını başlattık. Amacımız hazırlanacak projelerle Tire’nin potansiyelini daha iyi bir seviyeye getirmek” dedi. 

“DESTEĞE HAZIRIZ”
Tanrıseven, İZKA projelerinden Tire’nin daha çok faydalanması konusunda her tür destek ve iş birliğine de hazır olduklarını sözlerine ekledi.

YOL HARİTASINI BELİRLENECEK
İZKA Küçük Menderes Çalışma Grubu Koordinatörü Hülya Ulusoy, Küçük Menderes Havzası ile ilgili özel çalışma yaptıklarını belirtti. Ulusoy, Kaymakam Tanrıseven ile görüşmede Tire’de yapılacak çalışmaları şekillendirdiklerini belirterek diğer ilgili kurum ve kuruluşlarla da görüşeceklerini kaydetti.
Kaymakam Tanrıseven ile gerçekleşen buluşmada, Ulusoy’a İzmir Kalkınma Ajansı Tanıtım ve Dış İlişkiler Uzmanı Tuğba Tok Özakça eşlik etti.
 

Editör: Haber Merkezi