Tire, kahvaltı salonu ve sulu yemek alanında yepyeni bir mekana daha kavuştu. Güne Başlarken Kahvaltı ve Yöresel Lezzetler Salonu düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı. Açılış törenine çok sayıda davetli katıldı. İşyerinin açılış kurdelesini Ak Partili Yönetici Refik Konur işyeri sahipleri Ebru ve Cüneyt Güven ile birlikte kesti. Konur açılış sırasında yaptığı açıklamada yeni açılan işyerinin Tire’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Tirelilerin yakından tanıdığı Ebru ve Cüneyt Güven çifti tarafından İstasyon Caddesi üzeri Ambar Mağazası karşısında hizmete açılan işyerinde servis, sabahın ilk ışıklarında kahvaltıyla başlıyor. Günde 5 çeşit sulu yemeğin servise sunulduğu restoranda, sulu yemek servisi akşam da devam ediyor. Tüm yemeklerin doğal zeytinyağı ile yapıldığı mekan, şimdiden Tirelilerin uğrak noktası haline geldi.

“TEŞEKKÜR EDERİZ”

Açılış sonrası HaberTire Gazetesi’ne konuşan Ebru ve Cüneyt Güven çifti yaptıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Uzun zamandır hayalimizde böyle bir işyeri açmak vardı. Çalışmalarımızı hep bu yönde ilerletmiştik. Beklenen gün geldi ve çalışmalarımız karşılığını buldu. İstasyon Caddesi üzerindeki işyerimizi açtık. Bu vesileyle açılışımıza katılan ve katılamayıp gönderdikleri çiçeklerle yanımızda olduklarını hissettiren tüm dostlarıma teşekkür ediyoruz. Tüm Tireli misafirlerimizi yeni açmış olduğumuz işyerimize bekleriz”

Editör: Haber Merkezi